Quantitative trait loci detection and benefits from marker-assisted selection in dairy cattle - Schulman, Nina; Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus (Maa- ja elintarviketalous, ISSN 1458-5081, 2007)
Geenikartoitus ja markkeriavusteinen valinta nautakarjalla.
Keywords: nautakarja; lypsykarja; valinta; geenikartoitus; maidontuotanto (kotieläintuotanto); hedelmällisyys; utaretulehdus; kotieläinjalostus; maito (lehmänmaito); nötboskap; mjölkboskap; val (kognition); genkartläggning; fertilitet; juverinflammation; husdjursförädling; mjölk (komjölk); mjölkproduktion (animalieproduktion)