Rehuvalvonnan analyysitulokset 2011 - Ala-Mantila, Ossi; Elintarviketurvallisuusvirasto Evira (Eviran julkaisuja, ISSN 1797-299X, 2012)
Tiivistelmä.
Keywords: rehut; valvonta; kemiallinen analyysi; näytteenotto; fodermedel; provtagning; övervakning; kemisk analys