Eläintaudit Suomessa 2009 - Elintarviketurvallisuusvirasto Evira; Elintarviketurvallisuusvirasto Evira (Eviran julkaisuja, ISSN 1797-299X, 2010)
Djursjukdomen i Finland 2009.
Keywords: eläintaudit; kotieläimet; lemmikkieläimet; eläimet; tartuntataudit; sairaudet; eläinsuojelu; ennaltaehkäisy; husdjur; sällskapsdjur; djursjukdomar; smittsamma sjukdomar; förebyggande; djur; sjukdomar; djurskydd; Suomi; Finland