Yritystuki maaseudun kehittämisen välineenä : maaseudun mikroyritykset ja yritystukien kohdentuminen - Voutilainen, Olli; Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus (MTT:n selvityksiä, ISSN 1458-5103, 2005)
Business aid as a tool in rural development : rural micro enterprises and allocation of business aids.
Keywords: pienyritykset; maaseutu; tukimuodot; valtiontuki; maaseutuelinkeinot; maaseutuyritykset; kehittäminen; yritystoiminta; tukeminen; småföretag; landsbygd; stödformer; statsstöd; landsbygdsnäringar; landsbygdsföretag; utveckling (verksamhet); företagsverksamhet; stödjande