Kotieläinrakennusten lattioiden pinnan laatu - Puumala, Maarit; Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus (MTT:n selvityksiä, ISSN 1458-5103, 2006)
Floor surface quality of farm buildings.
Keywords: eläinsuojat; hyvinvointi; kotieläimet; kotieläintuotanto; laatu; lattianpäällysteet; lattiat; pinnoitus; djurstallar; välfärd; husdjur; animalieproduktion; kvalitet; golvbeläggningar; golv; ytbeläggning (ytbehandling); kotieläinrakennukset; massapinnoitteet; ohutpinnoitteet