Maan laadun arviointi tiloilla : kirjallisuuskatsaus - Kukkonen, Sanna; Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus (Maa- ja elintarviketalous, ISSN 1458-5081, 2004)
Soil quality on-farm assessment : a review.
Keywords: laatu; maaperä; maaperäeliöstö; maatalousmaa; mittaus; pellot; ravinteet; testit; viljavuus; arviointi; maatilat; mittausmenetelmät; bördighet; jord; jordbruksmark; kvalitet; lantgårdar; markorganismer; mätmetoder; mätning; näringsämnen (växter); test; utvärdering; åkrar