Nasza przeszłość - Instytut Teologiczny Księży Misjonarzy (Instytut Wydawniczy Nasza preszłość [etc.], 1946)
"Studia z dziejów kościoła i kultury katolickiej w Polsce."
Keywords: Catholic Church : Poland : Periodicals; Église catholique : Périodiques; Catholic Church; 27 <05> : Kerkgeschiedenis--Tijdschriften; 27 <438> : Kerkgeschiedenis--Polen; Poland