Nordisk tidskrift för vetenskap, konst och industri - Annerstedt, Claes; Montelius, Oscar; Letterstedtska föreningen (Norstedt, 1878)
Includes the section, 1878-79, Nordisk bibliografi; 1880-88, Nyutkomna böcker.
Keywords: Mathematicians : Norway : Biography; Mathematicians; Cultuur; Norway