Effects of haulm killing and gibberellic acid on seed potato (Solanum tuberosum L.) and techniques for micro- and minituber production in northern latitudes - Virtanen, Elina (Acta Universitatis Ouluensis, ISSN 1796-220X, 2014)
Varsistonhävityksen ja gibberelliinihapon vaikutuksia siemenperunaan (Solanum tuberosum L.) sekä tuotantotekniikoita mini- ja mikromukuloille pohjoisilla leveysasteilla.
Keywords: Technology; hävittäminen; itäminen; peruna; tuotanto; tuotantotekniikka; varastointi; viljely; gibberellic acid; gibberelliinihappo; haulm killing; microtuber; mikromukula; minimukula; minituber; seed potato; sprout; storage; tuotanto-olosuhteet; varsistonhävitys