Tehohoitopotilaan hoitoympäristö : psyykkinen elämänlaatu ja toipuminen - Meriläinen, Merja (Acta Universitatis Ouluensis, ISSN 1796-2234, 2012)
Abstract: Intensive care unit patients' environment : psychological quality of life and recovery.
Keywords: Social Environment; fyysinen ympäristö; hoitoympäristö; potilaat; sosiaalinen ympäristö; tehohoito; intensive care aftercare; intensive care; intensivecare environment; physiological environment; psychological quality of life; psyykkinen elämänlaatu; symbolic environment; symbolinen ympäristö; tehohoidon jälkiseuranta; tehohoitoympäristö