Pilaantuneen maaperän ekologinen riskinarviointi - Pellinen, Jukka; Sorvari, Jaana; Soimasuo, Markus (Ympäristöopas, 2007)
Sammandrag: Ekologisk riskbedömning av förorenad mark.
Keywords: maaperän saastuminen; maaperä; pilaantuminen; ekologia; riskinarviointi; ympäristöriskit; arviointi; markförorening; utvärdering