Ilmanvaihdon lämmön talteenottolaitteen mitoitus - Marttila, Esa; Suomi. Kauppa- ja teollisuusministeriö. Energiaosasto; Lappeenrannan teknillinen korkeakoulu. Energiatekniikan laitos (Kauppa- ja teollisuusministeriö, 1984)
Contents of the study. Results of the study.
Keywords: ilmanvaihto; lämpö; talteenotto; lämmön talteenotto