Konsumerismi, potilaiden ja kuluttajien aktiivinen toiminta sekä erityisesti lääkäreiden kokemukset ja näkemykset potilaista kuluttajina - Toiviainen, Hanna (Tutkimuksia / Sosiaali- ja terveysalan tutkimus- ja kehittämiskeskus, ISSN 1236-0732, 2007)
Abstract: Consumerism, patients' and consumers' active behaviour and, in particular, physicians' experiences and views of patients as consumers.
Keywords: Advertising; Attitude of Health Personnel; Community Participation; Consumer Advocacy; Consumer Organizations; Delivery of Health Care; dissertations, academic; Dissertations, Academic; Genetic Testing; Health Knowledge, Attitudes, Practice; Patient Education as Topic; Patient Participation; Patients; Pharmaceutical Preparations; Physician-Patient Relations; Physicians; Physicians : psychology; Professional-Patient Relations; Surveys and Questionnaires; konsumerismi; hoito; hoitosuhde; kokemukset; kuluttajakäyttäytyminen; kysyntä; lääkärit; lääkkeet; mainonta; mielipiteet; osallistuminen; potilaat; potilasyhdistykset; teknologia; terveydenhuolto; terveyspalvelut; terveystieto (oppiaineet); tiedonsaanti; tiedonvälitys