Skolans sociala arkitektur : en kvalitativ studie byggd på berättelser och metaforer - Salo, Petri (Rapport från Pedagogiska fakulteten vid Åbo Akademi, 2007)
Abstract : The social architecture of the school : a qualitative study built on narratives and metaphors.
Keywords: koulut; organisaatiot; organisaatiokulttuuri; organisaatiososiologia; organisaatiotutkimus; ihmissuhteet; kvalitatiivinen analyysi; ammatillisten opintojen opettajat; onnistuminen; käsitykset; organisationsforskning; mänskliga relationer; kvalitativ analys; yrkeslärare; framgång; uppfattningar