Yhdyskuntien ja haja-asutuksen vesihuollon tutkimus- ja kehitystyö Suomessa : määrä, tila ja tarve = Research and development activities of the municipal water supply and sewage treatment and disposal in Finland : amount, state and future needs - Melanen, Matti (Tiedotus / Vesihallitus, ISSN 0355-0745, 1983)
Summary.