Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
EvästeasetuksetKatajajuuri, J. (2006). Broilerin fileesuikaleiden tuotannon ympäristövaikutukset ja kehittämismahdollisuudet. Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus : jakelu: MTT Tietopalvelut.
Chicago-tyylinen lähdeviittausKatajajuuri, Juha-Matti. Broilerin Fileesuikaleiden Tuotannon Ympäristövaikutukset Ja Kehittämismahdollisuudet. Jokioinen: Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus : jakelu: MTT Tietopalvelut, 2006.
MLA-viiteKatajajuuri, Juha-Matti. Broilerin Fileesuikaleiden Tuotannon Ympäristövaikutukset Ja Kehittämismahdollisuudet. Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus : jakelu: MTT Tietopalvelut, 2006.
Harvard-tyylinen lähdeviittausKatajajuuri, J. 2006. Broilerin fileesuikaleiden tuotannon ympäristövaikutukset ja kehittämismahdollisuudet. Jokioinen: Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus : jakelu: MTT Tietopalvelut.
Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
Evästeasetukset