Ennakoiden kohti kestävää maataloutta : ympäristöteknologian tulevaisuuden mahdollisuudet maataloudessa vuoteen 2025 - Rikkonen, Pasi (MTT:n selvityksiä, ISSN 1458-509X, 2006)
Abstract: Agri-environmental technology foresight in the employ of sustainable agriculture.
Keywords: ympäristöteknologia; Delfoi-menetelmä; uusiutuvat energianlähteet