Muutoksenhaku ympäristölupa-asioissa - Similä, Jukka (Suomen ympäristökeskuksen raportteja, ISSN 1796-1718, 2006)
Sammandrag: Överklagande och revision i miljötillståndsärenden.
Keywords: ympäristöluvat; muutoksenhaku; valitusoikeus; ympäristönsuojelu; lainsäädäntö; miljötillstånd; ändringssökande; besvärsrätt; miljöskydd; lagstiftning