Rypsibiodieselin (RME) maatilatuotannon kannattavuus - Vihma, Antto; Aro-Heinilä, Esa; Sinkkonen, Marko; Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus. Taloustutkimus (MTT:n selvityksiä, ISSN 1458-509X, 2006)
Abstract: Economic viability of farm size biodiesel production.
Keywords: biopolttoaineet; dieselöljy; rypsi; viljely; rypsiöljy; tuotanto; kannattavuus; tuotantokustannukset