Tutkimus- ja koeasemaverkoston kehittäminen : Maa- ja metsätalousministeriön ja opetusministeriön tutkimusasematyöryhmän raportti - Maa- ja metsätalousministeriön ja opetusministeriön tutkimusasematyöryhmä (Opetusministeriön työryhmämuistioita ja selvityksiä, ISSN 1458-8102, 2006)
Sammandrag: Utvecklande av forsknings- och försöksstationsnätverket.
Keywords: Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus; Metsäntutkimuslaitos; Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos; tutkimusasemat