ETAP : EU:n ympäristöteknologiaa koskevan toimintaohjelman kansallinen etenemissuunnitelma - Salminen, Mervi (KTM julkaisuja, 2006)
Referat: Den nationella handlingsplanen för miljöteknik (ETAP).
Keywords: ympäristöteknologia; toimintaohjelmat; kestävä kehitys; miljöteknologi; hållbar utveckling; verksamhetsprogram