Kompensaatio- ja vastakauppojen oikeuskysymysten peruskartoitus - Lehtinen, Leena (Yrityksen taloustieteen ja yksityisoikeuden laitos / Tampereen yliopisto, ISSN 0359-0852, 1988)
Johtopäätökset (s. 54-55).
Keywords: ulkomaankauppa; oikeusnormit; kansainväliset sopimukset; kauppa; sopimusoikeus; kansainvälinen kauppaoikeus; kauppasopimukset