Terveysalan opiskelijoiden käsityksiä terveyden edistämisestä - Iivanainen, Saara; Soini, Pauliina (Mikkelin ammattikorkeakoulu. B, Artikkeleita, opinnäytetöitä, tiedotteita, ISSN 1455-3678, 2005)
Abstract: Perceptions of health promotion among health care students.
Keywords: terveysala; hoitoala; opiskelijat; käsitykset; mielipiteet; terveys; terveyden edistäminen; terveyskasvatus