Lypsykarjataloudesta ja sen kehittyneisyyden alueellisista eroista Kainuussa - Häkkilä, Matti; Haverinen, Pentti; Kivelä, Markku (Oulun yliopisto. Pohjois-Suomen tutkimuslaitos, ISSN 0355-6123, 1984)
Abstrakti (s. 3). Yhteenveto (s. 139-147).