Kompostista ja tuhkasta rakeistamalla lannoitevalmistetta - Orava, Hanne; Matilainen, Anne; Halinen, Arja; Tontti, Tiina; Nordman, Timo; Mikkelin ammattikorkeakoulu. YTI-tutkimuskeskus; Oulun yliopisto; Maatalouden tutkimuskeskus. Ympäristöntutkimuslaitos (Mikkelin ammattikorkeakoulu. A, Tutkimuksia, ISSN 1455-366X, 2004)
Abstract: Producing fertilizing material from compost waste and fly ash through pelletisation.
Keywords: jätteet; hyötykäyttö; yhdyskuntajätteet; komposti; tuhka; rakeistus; lannoitteet; maanparannusaineet; suodatus; peltoviljely; kasvinviljely; kompostointi; raskasmetallit