Pintakasvillisuuden kemiallisen torjunnan vaikutus peltomyyräpopulaation kehitykseen = The effect of ground-vegetation suppression using herbicide on the field vole, Microtus agrestis (L.), population - Teivainen, Terttu; Jukola-Sulonen, Eeva-Liisa; Jukola-Sulonen, Eeva-Liisa; Mäenpää, Elina (Folia forestalia, 1986)
Summary.
Keywords: myyrät; kasvillisuus; kemiallinen torjunta; populaatiot; peltomyyrä; herbisidit; pintakasvillisuus; myyrätuhot; torjunta-aineet