Benefits of agricultural and forestry machinery standardization in Finland - Teye, Frederick Kwame; Manni, Jukka; Olkinuora, Pekka; Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus (Agrifood research working papers, 2004)
Tiivistelmä: Maa- ja metsätalouskoneiden standardisoinnin hyödyt Suomessa.
Keywords: Agricultural machinery : Finland; Forest machinery : Finland; Standardization; standardointi; koneteollisuus; hyöty; maatalouskoneet; metsäkoneet; standardit; Suomi; hyötyanalyysi