Oppiminen ja asiantuntijuus varhaiskasvatuksessa : varhaisen oppimaan ohjaamisen suunnitelma erityistä tukea tarvitsevien lasten ohjauksessa - Kovanen, Päivi (Jyväskylä studies in education, psychology, and social research, 2004)
Abstract: Learning and expertice in early childhood education : a pilot work in using VARSU with children with special needs.
Keywords: varhaiskasvatus; vammaiset; erityiskasvatus; lapset (ikäryhmät); erityispäivähoito; oppiminen