Tuulen vaikutus pientalon koneelliseen ilmanvaihtoon : laskennallinen tarkastelu - Luoma, Marianna (Tiedotteita / Valtion teknillinen tutkimuskeskus, ISSN 0358-5085, 1987)
Abstract.
Keywords: rakennukset; tiiviys; pientalot; ilmanvaihto