Miksi yritykset investoivat ulkomaille? : yrityskyselyyn perustuva analyysi - Pajarinen, Mika; Ylä-Anttila, Pekka (Keskusteluaiheita / Elinkeinoelämän tutkimuslaitos, ISSN 0781-6847, 2004)
Abstract: Why do firms invest abroad?.
Keywords: investoinnit; suorat investoinnit; ulkomaiset investoinnit; yritykset; kansainvälistyminen