Haitallisten aineiden ympäristöseurantojen tehostaminen : Haaste-hankkeen loppuraportti - Haaste-projektiryhmä (Suomen ympäristö, 2004)
Sammandrag: Effektivering av uppföljningen av skadliga ämnen i miljön.
Keywords: haitalliset aineet; kemikaalit; ympäristökuormitus; ympäristöpolitiikka; ympäristövaikutukset; seuranta; velvoitetarkkailu