Elintarvikesektorin työllisyysvaikutukset : panos-tuotosanalyysi maakunnittain - Knuuttila, Marja (Maa- ja elintarviketalous, ISSN 1458-5073, 2004)
Tiivistelmä (s. 3). Yhteenveto ja johtopäätökset (s. 78-81).
Keywords: maataloustuotanto; taloudelliset vaikutukset; elintarvikeala; alueelliset vaikutukset; työllisyysvaikutukset; maataloustuotteet; opinnäytteet; taloustieteet; panos-tuotosanalyysi; aluetalous; elintarviketalous; elintarviketuotanto; maatalous; elintarviketeollisuus; ravitsemisala; elintarvikkeet; kauppa; työllisyys