Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
EvästeasetuksetEläinlääkintä- ja elintarviketutkimuslaitos & Ranta, J. (2004). Salmonella in pork production in Finland: A quantitative risk assessment. National Veterinary and Food Research Institute.
Chicago-tyylinen lähdeviittausEläinlääkintä- ja elintarviketutkimuslaitos ja Jukka Ranta. Salmonella in Pork Production in Finland: A Quantitative Risk Assessment. Helsinki: National Veterinary and Food Research Institute, 2004.
MLA-viiteEläinlääkintä- ja elintarviketutkimuslaitos ja Jukka Ranta. Salmonella in Pork Production in Finland: A Quantitative Risk Assessment. National Veterinary and Food Research Institute, 2004.
Harvard-tyylinen lähdeviittausEläinlääkintä- ja elintarviketutkimuslaitos & Ranta, J. 2004. Salmonella in pork production in Finland: A quantitative risk assessment. Helsinki: National Veterinary and Food Research Institute.
Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
Evästeasetukset