Flow resistance in environmental channels : focus on vegetation - Järvelä, Juha (Teknillisen korkeakoulun vesitalouden ja vesirakennuksen julkaisuja, ISSN 1456-2596, 2004)
Tiivistelmä: Luonnonmukaisten uomien virtausvastus.
Keywords: hydrologia; hydrodynamiikka; kasvillisuus; virtaus; hydrologi; hydrodynamik; vegetation; strömning