Kotieläintalouden ympäristökuormituksen vähentäminen : toimenpiteiden kustannukset ja toimivuus - Puumala, Maarit; Grönroos, Juha (Suomen ympäristö, 2004)
Sammandrag: Reducering av miljöbelastning av husdjursskötsel : åtgärdernas kostnader och funktionsduglighet.
Keywords: karjatalous; siipikarja; sikatalous; ympäristökuormitus; kotieläintalous; eläinsuojat; ruokinta; lanta; fosfori; typpi; haju; kasvihuonekaasut; päästöt; vähentäminen; jätteiden käsittely; jäteveden käsittely; vesiensuojelu; vesistönkuormitus; maatalous; kustannukset; hajuhaitat; ympäristönsuojelu; toimenpiteet; kustannustehokkuus; käsittely; jätteet; ympäristöpolitiikka; maatalousrakennukset; rakennustekniikka; ammoniakki; tuotantorakennukset; lantalat; ilmanvaihto; jätevesi; växthusgaser; miljöbelastning; stallgödsel; miljöeffekter; utsläpp; fosfor; kväve; avfall; behandling och hantering