eWelfare : tuottava tietotekniikka hyvinvointipalveluissa - Jääskeläinen, Jukka; Suomen itsenäisyyden juhlarahasto (Sitran raportteja, ISSN 1457-571X, 2004)
Tiivistelmä (s. 132-134).
Keywords: peruspalvelut; tietotekniikka; hyvinvointi; palvelut; terveydenhuolto; sosiaalihuolto; sähköinen asiointi