Pilaantuneet maa-alueet ja ympäristölupamenettely Tiehallinnon toiminnassa - Uimarihuhta, Heli (Tiehallinnon selvityksiä, ISSN 1457-9871, 2003)
Sammanfattning: Förorenade jorden och miljötillståndsförfarandet i Vägförvaltningens verksamheter.
Keywords: ympäristöluvat; tienrakennus; maaperänsuojelu; maaperän saastuminen; maa-alueet; maaperä; pilaantuminen; saastuneet alueet