Pellon kasvukunnon taloudellinen arvo - Myyrä, Sami (MTT:n selvityksiä, ISSN 1458-509X, 2004)
Abstract: The economic value of field condition.
Keywords: pellot; maatalousmaa; maanarvo; tuotto; viljavuus