Saloseudulta EU-isännäksi - lypsykarjayrittäjät muutosmurroksessa : seurantatutkimus 1997-2001 - Leskinen, Jukka (Työ ja ihminen, ISSN 1237-6175, 2004)
Abstract: Dairy farmers in a period of transition : a follow-up study 1997-2001.
Keywords: Euroopan unioni; dissertations, academic; Agriculture; Occupational Health; European Union; työn kuormittavuus; isännät; maatalousyrittäjät; psyykkinen kuormittavuus; stressi; stressinhallinta; selviytyminen; henkinen hyvinvointi; karjatilat; karjatalous; lypsykarja; maatalouspolitiikka; muutos