Säilörehunkorjuun työnmenekki : korjuumenetelmät ja toiminnallisuus - Peltonen, Mika; Karttunen, Janne; Pentti, Seppo (Työtehoseuran maataloustiedote, ISSN 0782-6788, 2003)
Abstract: Labour consumption in silage harvesting : harvesting methods and functionality.
Keywords: sadonkorjuu; arbetsmätning; transport; tillverkning; ensilage; konserveringsmedel; skördearbete; työnmittaus; kuljetus; valmistus; säilörehu; säilöntäaineet