Wood quality in plantation-grown Scots pine - Uusvaara, Olli (Metsäntutkimuslaitoksen julkaisuja, 1974)
Lyhennelmä: Puun laadusta viljelymänniköissä.
Keywords: viljelymetsät; kulturskogar; männiköt; mänty; Pinus sylvestris; puun laatu