Yritysten ja ammattikorkeakoulujen T&K -yhteistyö : ammattikorkeakoulut alueellisessa innovaatiojärjestelmässä: koulutuksen ja työelämän verkottumisen mallit, osaprojekti III - Marttila, Liisa; Tampereen yliopisto (Työraportteja / Tampereen yliopisto, yhteiskuntatieteiden tutkimuslaitos, työelämän tutkimuskeskus, 2004)
Tiivistelmä (s. 2). Yhteenveto ja johtopäätökset (s. 103-114).
Keywords: tutkimus- ja kehittämistoiminta; yritykset; ammattikorkeakoulut; yhteistyö; forskning och utveckling; företag; yrkeshögskolor