Tutkimuksia Suomen maatalouden kannattavuudesta : tilivuosi 1961/62 (Maatalouden taloudellisen tutkimuslaitoksen julkaisuja, 1964)
Investigations in the profitability of agriculture in Finland : business year 1961/62.
Keywords: maatalous; kannattavuus; Suomi