Teknologian arviointeja. 15, Alueellisen innovaatiotoiminnan tila, merkitys ja kehityshaasteet Suomessa : loppuraportti - Markkula, Markku; Kuisma, Risto; Ståhle, Pirjo; Sotarauta, Markku; Suomen eduskunta. Tulevaisuusvaliokunta; Suomi. Eduskunta. Tulevaisuusvaliokunta; Suomi. Eduskunta. Tulevaisuusvaliokunta (Eduskunnan kanslian julkaisu, ISSN 1239-1638, 2003)
Sammandrag: Den regionala innovationsverksamheten, betydelse och utvecklingsutmaningar i Finland.
Keywords: teknologia; kilpailukyky; innovaatiot; aluekehitys; innovaatiopolitiikka; aluepolitiikka