Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
EvästeasetuksetMaa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus & Voutilainen, P. (2003). Emmental Sinileima -juuston tuotantoketjun ympäristövaikutukset ja parannusmahdollisuudet. Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus.
Chicago-tyylinen lähdeviittausMaa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus ja Pasi Voutilainen. Emmental Sinileima -juuston Tuotantoketjun Ympäristövaikutukset Ja Parannusmahdollisuudet. Jokioinen: Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus, 2003.
MLA-viiteMaa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus ja Pasi Voutilainen. Emmental Sinileima -juuston Tuotantoketjun Ympäristövaikutukset Ja Parannusmahdollisuudet. Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus, 2003.
Harvard-tyylinen lähdeviittausMaa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus & Voutilainen, P. 2003. Emmental Sinileima -juuston tuotantoketjun ympäristövaikutukset ja parannusmahdollisuudet. Jokioinen: Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus.
Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
Evästeasetukset