Osaamisen hallinta ydinvoimalaitoksessa operaattoreiden sukupolvenvaihdostilanteessa - Nuutinen, Maaria; Reiman, Teemu; Oedewald, Pia (VTT julkaisuja, 2003)
Abstract: Management of operators' competence and change of generation at NPP.
Keywords: ydinvoimalat; kärnkraftverk; operatorer (matematik)