Matematiikan peruskurssi korkeakouluja varten. 2 - Pehkonen, Erkki (Kirjayhtymä, 1979)
Tiivistelmä.
Keywords: Mathematics; matematiikka; korkeakoulut; korkea-asteen koulutus; integraalilaskenta; differentiaalilaskenta