Attitude-behavior framework in contingent valuation of forest conservation - Pouta, Eija (Helsingin yliopiston metsäekonomian laitoksen julkaisuja, ISSN 1236-6226, 2003)
Abstrakti.
Keywords: ympäristöarvot; metsät; suojelu; biodiversiteetti; arvottaminen; asenteet; ympäristönsuojelu; suojelualueet; kustannukset; ympäristötalous; ympäristöpolitiikka; metsiensuojelu; luonnonsuojelu; sosiaalipsykologia; mittaus; ympäristöhyödyt; maksuhalukkuus; naturskydd; skogar; miljöpolitik; socialpsykologi; miljöekonomi (ekonomi); kostnader; skyddsområden (skydd); miljöskydd; attityder; värdesättning; biodiversitet; skogsskydd (naturskydd); miljövärden; mätning; miljönytta; betalningsvilja; ehdollisen arvottamisen menetelmä; rahallinen arvo; markkinahinnattomat hyödykkeet