Viljalajikkeiden taudinalttius virallisissa lajikekokeissa 1995-2002 - Kangas, Arjo (MTT:n selvityksiä, ISSN 1458-509X, 2002)
Abstract: Disease susceptibility of cereal varieties in Finnish official variety trials 1995-2002.
Keywords: viljakasvit; lajikkeet; kasvitaudit; altistuminen