Zambian sector investments in agriculture: a solution to optimal resource allocation - Nokkala, Marko (Selvityksiä / Helsingin yliopisto, taloustieteen laitos, ISSN 1455-8211, 2001)
Tiivistelmä : Sambian maataloussektorin investointiohjelma.
Keywords: maatalous; maatalouspolitiikka; investoinnit; Sambia